ajaxLoader
Retro Rund Hoved Side Snøresko

Retro Rund Hoved Side Snøresko

DKK480.90DKK674.80

Damesko, Håndlavede Sko, Brede Sko

Føl dig bedst på arbejde eller leg med ekstra brede damesko

Gå ikke glip af mode for komfort ved hjælp af ekstra bred bredde damesko fra ModeSkoButik. Vi tilbyder wedges, høje hæle, pumps og flats, der passer til ethvert outfit i din garderobe. Hvis du leder efter lak-, ruskinds- eller premium-lædersko, har vi en omfattende butik af damesko. Du finder det look, der passer til dig.

Tilføj slanke og sofistikerede damepumps til din karriereadskillelse og opnå et poleret, professionelt look. Nogle styles har en overdel i imiteret læder i en glat finish, der giver outfits et diskret look. Design med runde tåer udstråler en tidløs silhuet. Se efter hæle med spidse tåer for en elegant præsentation og åbne stilarter til mere afslappede situationer.

Mange damesko i fuld bredde har slip-on-styling, hvilket gør dem nemme at tage på og af. Dressy styles med rem og spændelukninger er ideelle til at bære med formelt tøj og professionelt tøj. Gennemse trendsættende kvinders lejligheder til at kombinere med bukser, nederdele og denim. Nogle har en førsteklasses læderoverdel og et mikrofiberfor for holdbarhed og ekstra brugervenlighed. For ekstra støtte, overveje lejligheder med aftagelige, konturformede EVA-kurver og bælg. Du finder også et udvalg af ankelstøvler og -støvler til kvinder lavet specielt til arbejde og leg.