ajaxLoader

Herresko, Oxford Sko Herre

HERRE OXFORD SKO

Hvis du leder efter en dress-sko, der helt sikkert vil give dig det klassiske look, kan ModeSkoButik udvalg af Oxford-sko til mænd være lige det, du leder efter! Mange af Oxford-skoene til mænd, der findes i ModeSkoButik-kollektionen, har memoryskum, skridsikre såler og letvægtsmateriale. Uanset om du skal til et bryllup på vej eller bare har brug for nogle nye kicks på kontoret, er Oxford-sko en fantastisk alsidig fodtøjsmulighed til en række forskellige lejligheder!

Oxfords vs. Derbys

Oxford-sko, der almindeligvis omtales som Oxfords, minder meget om Derbies, idet de begge er kjolesko med snørebånd, der har en lav hæl. Deres største forskel er, at Derbys er åbne snører, mens Oxfords er lukkede. Det betyder, at Oxfords er lidt strammere om foden end Derbys, hvilket giver et mere slankt look til din formelle garderobe. For en skarp, sofistikeret stil er Oxford-sko måske lige det, du leder efter!

Selvom disse sko er gode at matche med dit bedste professionelle outfit, kan de også bruges til at have et afslappet business look! Hvis du har brug for en sko, som du kan have på rundt på kontoret og også til dit næste middagsselskab, skal du ikke lede længere end Oxford-skoen! Giver stil og komfort med deres lave hæl, det viser sig at være en værdig tilføjelse til enhvers garderobe. Prøv disse med et par lækre kakibukser og en poloshirt for at give en perfekt stemning til din næste afslappede fredag!