ajaxLoader

Oxford Sko

Køb Oxford-sko til kvinder hos ModeSkoButik

Visse skostile hører hjemme i enhver kvindes skab, og klædelige oxfordsko er en af ​​dem. Oxford sko til kvinder er et godt alternativ til høje hæle, der er lige så sofistikerede, men meget mere behagelige at have på. Nogle kommer endda med en let kilehæl for at tilføje en smule højde, mens de stadig er super nemme at gå i. De passer perfekt sammen med kjolebukser til kontoret eller mørke jeans til en aften i byen med venner.

Oxford dress sko fås i størrelse fem til tolv og kommer i sort eller brun. De er normalt lavet af læder eller imiteret læder og har en stilfuld blank finish. Uanset farve eller materiale er det ene kendetegn, som alle sko i oxford-stil har til fælles, deres "lukkede snøre"-konstruktion. Det betyder, at snørebåndsøjerne sætter sig fast under vampen, som er den forreste del af skoen, lige forbi tåen. Den lukkede snøring giver disse sko deres karakteristiske skræddersyede look, og tilføjer polering til ethvert outfit. Gennemse kollektionen af ​​oxfordsko til kvinder hos ModeSkoButik for at finde et smukt par, du kan tilføje til dit skab.

Casual Oxford sko til kvinder

Mens klassiske oxfords kommer i sort eller brun og har en skinnende finish, er der også mange styles med en mere afslappet stemning. Casual oxfords har den standard lukkede snørekonstruktion, men har et udseende og finish, der kan sammenlignes med en almindelig løbesko. Disse styles kommer også i størrelse fem til tolv og ser godt ud med denimjeans, shorts eller endda kjoler.